Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

EMBRYOLAB: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας του COVID-19, το Embryolab, ενσωμάτωσε στην καθημερινή του λειτουργία, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής .

To Embryolab, η πρώτη μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που έλαβε την πιστοποίηση του ιδιωτικού σχήματος Covid Shield της TUV Austria συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ζευγαριών που επιλέγουν να προχωρήσουν με τη θεραπεία γονιμότητας τους.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας του COVID-19, το Embryolab, ενσωμάτωσε στην καθημερινή του λειτουργία, όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα που ορίστηκαν από την Πολιτεία, από την ESHRE και την ΕΑΙΥΑ, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ζευγαριών και των στελεχών της μονάδας.

Για τη διασφάλιση της δέσμευσης σχετικά με την προστασία των ζευγαριών και των στελεχών της μονάδας από τον COVID-19, στο Embryolab ενισχύεται επιπλέον η ασπίδα προστασίας με τα παρακάτω μέτρα:

  • Ειδική διατμηματική ομάδα, παρακολουθεί τις εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, διασφαλίζοντας για όλους ασφαλές περιβάλλον.
  • Με τη χρήση της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Embryolab Connect, της πλατφόρμας τηλεϊατρικής και ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού onlineivf.embryolab.eu και της εφαρμογής για κινητά και tablet myEmbryolab app για την απομακρυσμένη παρακολούθηση θεραπείας, μένουμε σε επικοινωνία, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.
  • Διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας στα ζευγάρια και τα στελέχη: θερμομέτρηση, υγειονομικά υλικά, ανέπαφες συσκευές αντισηπτικών, αναρτημένες οδηγίες πρόληψης και σήμανση.
  • Μάλιστα για την τρέχουσα περίοδο, κάθε επισκέπτης του Embryolab λαμβάνει δώρο ειδική θήκη μάσκας, για ακόμη μεγαλύτερη υγειονομική προστασία!
  • Οι χώροι καθαρίζονται με απολυμαντικά καθαριστικά σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Μονάδας και μετά το πέρας αυτής. Οι εγκαταστάσεις απολυμαίνονται από ειδικό
  • πιστοποιημένο συνεργείο σε εβδομαδιαία βάση με εβδομαδιαία αντιική απολύμανση.
  • Τοποθετήθηκαν 20 συσκευές απολύμανσης UV έναντι μικροβίων και ιού Covid (λειτουργούν με παρουσία προσωπικού) για ακόμη καθαρότερο αέρα σε όλους τους επισκέψιμους χώρους και τους χώρους προσωπικού. Ενώ ειδικά φίλτρα και ιονιστές ατμόσφαιρας HEPA έχουν τοποθετηθεί στο σύστημα εξαερισμού όλων των χώρων.
  • Νέες ανέπαφες είσοδοι δημιουργήθηκαν για προσωπικό και κοινό. Καινούργιοι εσωτερικοί χώροι εγκαινιάστηκαν, με δυνατότητες ασφαλούς υποδοχής και αναμονής.
  • Τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια εισόδου για κοινό και προσωπικό και τα εβδομαδιαία test PCR και Rapid για τα στελέχη της Μονάδας αυξάνουν τον δείκτη προστασίας από τον ιό.

Στις 17/12 η TUV Austria πραγματοποίησε Επιθεώρηση Επιτήρησης στο Embryolab για την τήρηση των μέτρων Ασπίδας Προστασίας (Covid Shield). Όπως δήλωσε η κ. Καμπρούδη, Υπεύθυνη Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης & Προϊόντων του Παραρτήματος Β. Ελλάδας:

«Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκε η απροειδοποίητη επιθεώρηση επιτήρησης στο Embryolab, για την πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης επιβεβαιώθηκε, πέρα των αρχικών αυστηρών πρακτικών, και η τήρηση πρόσθετων προληπτικών μέτρων, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού».

Χάρη στην εφαρμογή πλήθους προληπτικών μέτρων και διαδικασιών, το Embryolab παραμένει ασφαλές για να υποδεχθεί τα ζευγάρια και να προσφέρει μια ακόμη πιο προσωπική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Το Embryolab συστήνει να #Μένουμε_Ασφαλείς και στηρίζει

• τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού.
• τη συνολική προσπάθεια που συντελείται για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου, με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία και όλους τους ανθρώπους.

Info

To Embryolab είναι πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004.

Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, το Embryolab πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2017.

Είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

Το Embryolab υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού.

Στο Embryolab εργάζονται καθημερινά με σεβασμό στο όνειρο των ανθρώπων να γίνουν γονείς, καθώς αλλάζουν ζωές, δημιουργούν οικογένειες!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ