Skip to main content

Έμφραγμα για Άρη στο Βικελίδης-Ήττα από Λάρισα με 2-3 (vid)

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Άρη φέτος που δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το μομέντουμ της μεγάλης εμφάνισης στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Άρης με τον αέρα της εμφάνισης της Τούμπας να μπήκε φουριόζος στον σημερινό αγώνα με τη Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης παίρνοντας γρηγόρα προβάδισμα με 2-0, ωστόσο η βυσσινί αντέδρασαν κάνοντας ολική ανατροπή παίρνοντας τη νίκη αλώνοντας για πρώτη φορά φέτος την έδρα των Κιτρίνων.

Ο Βέλεθ στο 10’ με κεφαλιά από κόρνερ του Ματίγια και στο 12’ ο Μπρούνο Γκάμα με ριμπάουντ από σου του Ντιγκινί έβαλαν τον Άρη στη θέση του οδηγού, ωστόσο η ΑΕΛ αντέδρασε άμεσα.

Στο 20’ ο Νούνιτς με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι στο 33’ ,με τον ίδιο παίκτη έφεραν το ματς στα ίσια όταν έβαλε προβολή σε σέντρα του Ουάρντα.

 Ο Αιγύπτιος ήταν αυτός που προκάλεσε το απόλυτο σοκ στον Άρη, όταν με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνοντας το 2-3.

Επιθετικά βέβαια ο Άρης ήταν καλύτερος ψάχνοντας συνεχώς το γκολ στο δέυτερο ημίχρονο, αλλά είχε απέναντι του έναν εκπληκτικό Κρίστινσον, ενώ η μπάλα βρήκε δύο φορές στα δοκάρια των Βυσσινί.

 Οι Κίτρινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν ο διαιτητής Σκουλάς καταλόγισε πέναλτι μετά από χέρι παίχτη της ΑΕΛ, απόφαση που πήρε πίσω με τη βοήθεια του VAR.

Δείτε φάσεις και γκολ:

Οι συνθέσεις:

Άρης (Τ. Τερζής): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπα (70′ Ντουάρτε), Ματίγια, Γκάμα (61΄Λάρσον), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (77΄Μαρτίνες), Ιντέγε

Λάρισα (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (65΄Φατιόν), Μόρας, Σεσέροβιτς (77΄Μπούστος), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης – Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου).

VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) – AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)