Skip to main content

Έμφραγμα στο φινάλε για Ολυμπιακό, 2-2 με Ντιναμό Κιέβου (video)

Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 89' με τον Βέρμπιτς και πλέον οι Πειραιώτες θα πρέπει σε επτά βράδια από τώρα να παλέψουν για την πρόκριση στο Κίεβο.

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με την Ντιναμό Κιέβου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League.

Oι Πειραιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 9' όταν ο Γκιγιέρμε σέντραρε από τα αριστερά, ο Φορτούνης έγινε παραλήπτης της μπάλας και πάσαρε προς τον Χασάν που με ντρίμπλα και ωραίο τελείωμα εκτέλεσε τον Μπόικο σημειώνοντας το 1-0.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27' όταν μετά από συνδυασμό των Σεπέλιεβ, Τσιγκάνκοβ και Κεντζιόρα, ο τελευταίος σέντραρε με στόχο τον Μπουγιάλσκι που πλάσαρε ιδανικά νικώντας τον Σα για να πετύχει σε 1-1.

Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ καθώς στο 40' ο Τσιγκάνκοβ προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα και αυτή κατέληξε στον Ζιλ Ντίας που έπιασε ένα απίθανο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή καρφώνοντας τη μπάλα στη γωνία του Μπόικο για να γίνει έτσι το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να να ισοφαρίσουν στο 89' όταν ο Σαπαρένκο σέντραρε από τα αριστερά, ο Τσιγκάνκοβ από τα δεξιά έστρωσε με κεφαλιά την μπάλα στον Βέρμπιτς και ο τελευταίος έπιασε ένα σκαστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-2.