Skip to main content

Έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ Ηρακλής και Ολυμπιακός Β στο Καυτανζόγλειο

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Χωρίς φάσεις το δεύτερο ημίχρονο.

Μία ακόμα ισοπαλία απέσπασε ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Superleague 2, αυτή τη φορά απέναντι στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, για την 7η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ο Γηραίος είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Κάκκο, ο οποίος απείλησε στο 10' με ένα δυνατό πλασέ έξω από την περιοχή και στο 43'. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30' με τον Κίτσο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις, αλλά το σουτ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός άγγιξε το 0-1. Ο Κίτσος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, βρήκε τον Κωστή και εκείνος δοκίμασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, το οποίο πέρασε έξω από την εστία του Παλαβράκη. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν σπουδαίες ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους ερυθρολεύκους να μην καταφέρνουν ούτε τώρα να πετύχουν εκτός έδρας νίκη, αλλά την ίδια στιγμή να διευρύνουν το αήττητο σερί.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, Παπαστεριανός Α., Πήλιος, Παπαστεριανός Μ., Καρτσαμπάς, Κάκκο, Τόμας, Μπαστάκος.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόη, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.