Skip to main content

Εmma Shapplin: Η σπουδαία Γαλλίδα ερμηνεύτρια έρχεται στη Θεσσαλονίκη και μιλά για όλα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει συναυλία την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών και μιλά για το ταξίδι της μουσικής.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που μοιάζουν να έχουν έρθει από έναν κόσμο μαγικό με αποστολή να αγγίζουν βαθιά την ψυχή και την καρδιά μας. Μία από αυτούς τους καλλιτέχνες είναι η σπουδαία Γαλλίδα ερμηνεύτρια Εmma Shapplin. Όταν ερμηνεύει στη σκηνή είναι σαν να σε παρασύρει σε έναν χορό συναισθημάτων. Η μαγική σοπράνο φωνή της και τα ροκ ακούσματα της έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό κράμα καλλιτέχνη που όμοιο της δεν υπάρχει. Επί σκηνής είναι πάντα δυναμική και καθηλωτική. Στην προσωπική της ζωή, η  Εmma Shapplin είναι ένας γλυκός, τρυφερός και ευγενής άνθρωπος με την Παριζιάνικη φινέτσα που οφείλεται στην καταγωγή της – Η Εmma Shapplin γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι-. 

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία της, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στη Μονή Λαζαριστών η κορυφαία Γαλλίδα ερμηνεύτρια μίλησε αποκλειστικά στη Vwoman και αποκάλυψε πως ένα πηγάδι  και η φωνή της Μαρίας Κάλλας έγιναν αφορμή για να ξεκινήσει το ταξίδι στον κόσμο του τραγουδιού.  Μίλησε ακόμα για το «τέρας»  που κρύβει μέσα της, την μετενσάρκωση, τη μεγάλη της αγάπη για τη ζωή, αλλά και το νέο της album Emma Shapplin the best of Lounge» Vol.1 & Vol.2» που ξεκίνησε ήδη να διατίθεται  στις μουσικές πλατφόρμες και θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο. Τέλος, μας προσκάλεσε να ζήσουμε μαζί της μία μαγική βραδιά κάτω από τα αστέρια, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο θέατρο της Μόνης Λαζαριστών.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.