Skip to main content

Εμμένει ο Κουρουμπλής: Και να γυρνούσε ο χρόνος, στο ίδρυμα θα πήγαινα

Ο κ. Κουρουμπλής επανέλαβε ότι επρόκειτο για μια εθιμοτυπική επίσκεψη σε ένα ίδρυμα όπως έκανε και σε άλλες τέτοιες επισκέψεις κατά την περιοδεία του

Για το θέμα που έχει ανακύψει μετά τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο μίλησε στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV ο τ. Υπουργός και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής επανέλαβε ότι επρόκειτο για μια «εθιμοτυπική επίσκεψη σε ένα ίδρυμα» όπως έκανε και άλλες τέτοιες επισκέψεις κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε δε το συναισθηματικό του ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να είναι σε ίδρυμα εξαιτίας κοινωνικών συνθηκών, αναφερόμενος και στα δικά του εφηβικά χρόνια κατά τα οποία πέρασε από 3 διαφορετικά ιδρύματα.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς ως έμπειρος πολιτικός δεν «υπολόγισε» τις αντιδράσεις που θα είχε μια τέτοια συνάντηση απάντησε πως είναι καλοπροαίρετος στη ζωή του ενώ παραδέχτηκε πως «γίνονται και λάθη». Τέλος όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε την επίσκεψη σε περίπτωση που ο χρόνος γυρνούσε πίσω, είπε «εγώ στο ίδρυμα θα πήγαινα».

Δείτε το απόσπασμα (Από το 1:02 έως 3:10)