Skip to main content

Έμμεση επιβεβαίωση της υποψηφιότητας Ευθυμιάδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΒΕ με απαντητική του επιστολή δεν διαψεύδει την ουσία του δημοσιεύματος της Voria.gr. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι η μοναδική εκδήλωση στην οποία θα παραστεί τον Φεβρουάριο είναι π
Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, Νίκος Ευθυμιάδης, επιβεβαιώνει έμμεσα την ουσία του Σαββατιάτικου δημοσιεύματος της Voria.gr (http://voria.gr/details.php?id=9578), καθώς στην απαντητική του επιστολή προς την ηλεκτρονική μας εφημερίδα δεν διαψεύδει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, διευκρινίζει ότι η μοναδική εκδήλωση στην οποία θα παραστεί τον Φεβρουάριο είναι πολιτισμικού και μόνο χαρακτήρα. 

Αναλυτικά, η απάντηση του κυρίου Ευθυμιάδη προς τη Voria.gr έχει ως εξής:

«Σε ηλεκτρονικό δημοσίευμά σας ‘Επιχειρηματικό "κίνημα" για τον δήμο Θεσσαλονίκης’ ο συντάκτης αναφέρει -μεταξύ άλλων- τα εξής:
"Μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε κεντρικό χώρο της Θεσσαλονίκης, που θα σημάνει το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ευθυμιάδη".

Παρακαλώ να σημειώσετε ότι η μοναδική εκδήλωση μέσα στο Φεβρουάριο που με αφορά είναι η εκδήλωση λόγου της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2010 στο Βασιλικό Θέατρο και έχει τίτλο "Θεσσαλονίκη, σε ποια πόλη θέλουμε να ζούμε;".

Όπως φαίνεται από τον κατάλογο των επτά εκλεκτών ομιλητών, προσκεκλημένων της Πολιτιστικής Εταιρείας, και όπως αναφέρεται στην αφίσα της εκδήλωσης, πρόκειται για εκδήλωση προβληματισμού για τον πολιτισμό της καθημερινότητας, η οποία δεν έχει -ούτε και θα μπορούσε να έχει- καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτε εκλογική εξέλιξη.

Θα χαρούμε πολύ αν παραστείτε -εσείς και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας σας- στην εκδήλωση, όπου θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τον πολιτισμικό χαρακτήρα της.
Τέλος, θα ήθελα να υπενθυμίσω και να τονίσω ότι η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος λειτουργεί από 15ετίας και ότι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα σειρά επιστημονικών εκδόσεων και πολιτισμικών παρεμβάσεων, χωρίς καμία πολιτική ανάμειξη».