Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EMIRATES

Η επέκταση του δικτύου της Emirates SkyCargo ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη οικονομική δραστηριότητα και ζήτηση για χωρητικότητα αεροπορικού φορτίου.

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα των εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates, θα προσφέρει υπηρεσίες φορτίων (cargo) και στην Αθήνα επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της σε 100 προορισμούς σε 6 ηπείρους, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Εκτός από την Αθήνα, μερικές από τις νέες πόλεις που προστέθηκαν στο δίκτυο των εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates είναι οι παρακάτω:

Λάρνακα
    
Ρώμη
    
Λος Άντζελες
    
Μόσχα
    
Γλασκόβη
    
Σαντιάγο

Η επέκταση του δικτύου της Emirates SkyCargo ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη οικονομική δραστηριότητα και στη ζήτηση για χωρητικότητα αεροπορικού φορτίου από αγορές σε όλο τον κόσμο,  σε συνδυασμό με την επέκταση του δικτύου στις επιβατικές πτήσεις της αεροπορικής. Με αυτό το τρόπο η Emirates προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές πτήσεις cargo σε καθημερινή ή εβδομαδιαία συχνότητα σε μεγάλες αγορές, με αποτέλεσμα να συνεισφέρει στη διευκόλυνση της προμήθειας απαραίτητων αγαθών που απαιτούνται τόσο για την καταπολέμηση της πανδημίας, όπως είναι ο ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός (PPE) και τα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και στη μεταφορά τροφίμων και υπερμεγέθων μηχανημάτων και εξαρτημάτων.

Το τμήμα εμπορευματικών αερομεταφορών της Emirates προσφέρει ευρεία γκάμα καινοτόμων επιλογών χωρητικότητας φορτίου για επιχειρήσεις και εξαγωγείς, με σύγχρονο στόλο αεροσκαφών φαρδιάς ατράκτου. Επιπροσθέτως της φόρτωσης φορτίου στην «κοιλιά» του αεροσκάφους, η Emirates SkyCargo εισήγαγε φόρτωση επιλεκτικών φορτίων στα καθίσματα και στους εναέριους κάδους της καμπίνας των επιβατών αεροσκαφών Boeing 777-300ER. Πρόσφατα επίσης, ο αερομεταφορέας τροποποίησε 10 αεροσκάφη Boeing 777-300ER από τον στόλο του, αφαιρώντας θέσεις από την Οικονομική Θέση της καμπίνας επιβατών ώστε να προσφέρει χώρο για επιπλέον φορτία. Επιπλέον, η Emirates SkyCargo διαθέτει 11 Boeing 777 F αποκλειστικά για εμπορευματικές μεταφορές που προς το παρόν μεταφέρουν αποκλειστικά φορτίο, σε περισσότερους από 30 προορισμούς κάθε εβδομάδα.

Πρώτιστη σημασία για την εταιρεία είναι η μέγιστη ασφάλεια των συγκεκριμένων υπηρεσιών που διασφαλίζεται μέσα από μια σειρά αυστηρών οδηγιών για τη φόρτωση καμπίνας φορτίου, σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Emirates, συμπεριλαμβανομένων των χειριστών εδάφους, πάντα σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ