Skip to main content

Αρχαία Αγορά: Σε απόγνωση οι κάτοικοι για ναρκωτικά και αυτοσχέδια πάρτι (vid)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αρχαίας Αγοράς από κατοίκους και καταστηματάρχες

Την αντίθεσή τους στη συνεχιζόμενη παραμέληση της γειτονιάς τους εξέφρασαν κάτοικοι της πλατείας Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο Θεσσαλονίκης, που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο άγαλμα Βενιζέλου ζητώντας να δοθεί λύση στα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Δείτε εδώ - Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός, σκουπίδια και ναρκωτικά στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς

«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Το πάρκο θα ήταν έρημο χωρίς τους φοιτητές. Η αστυνομία μονάχα επεμβαίνει. Ναρκομανείς, έμποροι, ιερόδουλες, περίεργοι έρχονται εδώ», καταγγέλει ο κάτοικος της περιοχής, Δημήτρης Αναγνώστου.

Από την πλευρά της η Τζίνα Κόμπου, ιδιοκτήτρια μαγαζιού στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Αγοράς, ανέφερε πως «άπειρος αριθμός ανθρώπων πίνουν ποτά από μίνι μάρκετ. Αφοδεύουν, ουρούν και κάνουν βρομιές. Δημιουργείται απίστευτος συνωστισμός. Ναρκομανείς, ιερόδουλες είναι εδώ όλη την ημέρα. Έχουμε μεγαλώσει εδώ και δεν περνάμε πλέον από τη γειτονιά. Δεν τους νοιάζει ούτε για τον κορωνοϊό».

Οι κάτοικοι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μάζεψαν υπογραφές που θα επιδοθούν στους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα της περιοχής που τους ταλανίζει.

Στη συγκέντρωση κρατήθηκαν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.