Skip to main content

Εμπρηστική επίθεση σε πυλωτή στην Καλαμαριά –Καταστράφηκαν ΙΧ και μηχανάκια

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ένα αυτοκίνητο και σε μια μηχανή, τα οποία ανήκουν σε αστυνομικό. Προληπτικά στο νοσοκομείο δύο άτομα

Αναστάτωση επικράτησε γύρω πριν τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Καλαμαριάς από εμπρηστική επίθεση σε πυλωτή εξαώροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Καλλιπόλεως.

Η φωτιά προκλήθηκε από αγνώστους με εύφλεκτο υλικό αρχικά σε ένα αυτοκίνητο και σε μια μηχανή, τα οποία ανήκουν σε αστυνομικό και άμεσα επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή.

Η περιοχή γέμισε με μαύρους καπνούς με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η οποία έσπευσε στο σημείο με έξι οχήματα και 15 άντρες προκειμένου να κατασβήσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη φωτιά τρία οχήματα και πέντε μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή, ενώ φθορές προκλήθηκαν και σε άλλα τρία αυτοκίνητα. Όπως αναφέρουν από την Πυροσβεστική δεν κινδύνεψε κάποιος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο άτομα που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα,

Προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.