Skip to main content

Εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση ο Γ. Παπανδρέου - Το μήνυμα που έστειλε

«Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους δικούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

Την τρίτη εμβολιαστική δόση κατά του κορωνοϊού, πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δημοσιέυσε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδευόμενη μάλιστα από ένα μήνυμα.

«Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους δικούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου και κατέληξε λέγοντας ότι η μεγάλη μάστιγα της πανδημίας μας αφορά όλους.

Σήμερα έκανα την 3η δόση. Ένα είναι το μήνυμα: ο #εμβολιασμός. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους δικούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν τα έχει καταφέρει καλά. Δεν κάνουμε φθηνή αντιπολίτευση, αλλά η πανδημία είναι σε έξαρση και η κυβέρνηση πρέπει με αποφασιστικότητα να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας.

Ως Κίνημα Αλλαγής, έχουμε τις πιο τεκμηριωμένες προτάσεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η πανδημία εδώ και πολλούς μήνες.

Εμείς θα συνεχίσουμε την υπεύθυνη αντιπολίτευση, τη σοβαρή στάση μας, για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης μάστιγας, της πανδημίας, που μας αφορά όλους.