Skip to main content

Εν αναμονή επαφών με το νέο ΔΣ του Καυτανζογλείου στον Ηρακλή

Μετά τον διορισμό της νέας διοικούσας επιτροπής του Σταδίου, οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για το θέμα χρήσης του.

Τις συζητήσεις για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Ηρακλής μετά και τον διορισμό της νέας του διοίκησης.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», οι ιθύνοντες του «Γηραιού» ανέμεναν εδώ και καιρό να αντικατασταθεί η διοίκηση Μητιντζή από τη νέα κυβερνητική κατάσταση, ώστε να υπάρχει προοπτική συζήτησης και συνεννόησης για την έδρα της ομάδας.

Η νέα διοικούσα επιτροπή του Καυτανζογλείου, λοιπόν, διορίστηκε, με πρόεδρο την Καλυψώ Γούλα και οι «κυανόλευκοι» έχουν προγραμματίσει επαφές με τη νέα κατάσταση στο Εθνικό Στάδιο.

Όχι μόνο λόγω του ότι η ομάδα εξακολουθεί να παραμένει χρήστης του Καυτανζογλείου, καθώς χρησιμοποιεί ως έδρα το βοηθητικό του Σταδίου σε αυτήν τη φάση, αλλά διότι από την επόμενη περίοδο στον Ηρακλή φιλοδοξούν για την επιστροφή στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου, με συνέπεια να είναι αναγκαία η επανεπιβεβαίωση και απόλυτη επικαιροποίηση των δικαιωμάτων, τα οποία διατηρεί ο σύλλογος στη συγκεκριμένη έδρα.

Μάλιστα, η επαφή με τη νέα διοικούσα θα αποτελέσει από τα πρωταρχικά μελήματα στην ατζέντα του νέου συμβουλίου του Ερασιτέχνη (ο οποίος φέτος έχει και την ευθύνη του ποδοσφαίρου), μόλις αυτό αναλάβει καθήκοντα, από 1ης Δεκεμβρίου.