Skip to main content

Εν αναμονή της Περιφέρειας ο δήμος Δέλτα για την αποκομιδή ογκωδών

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Δέλτα είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για την αποκομιδή ογκωδών υλικών.

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου είχε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Δέλτα Γιώργος Γλώσσης προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αποκομιδής ογκωδών υλικών και απορριμμάτων από τις παράλληλες οδούς της οδού Πόντου κοντά στον οικισμό Αγία Σοφία.

Η διοίκηση του δήμου Δέλτα πριν από περίπου δύο μήνες ζήτησε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να συνδράμει με ειδικά οχήματα στην αποκομιδή των ογκωδών που έχουν συσσωρευτεί σε τεράστιες στοίβες περιμετρικά του οικισμού. Σύμφωνα με τους αρμόδιους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου ο όγκος των υλικών αγγίζει τους 500 τόνους.  Ο κ. Γλώσσης, σύμφωνα με πηγές του δήμου, ζήτησε από την κ. Πατουλίδου να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα της δημοτικής αρχής για την  αποκομιδή των ογκωδών.

«Αναμένουμε να  υλοποιηθεί η βούληση της κ. Πατουλίδου και να καταφέρουμε να καθαρίσουμε την περιοχή από τα απορρίμματα» σχολίασε ο αντιδήμαρχος.