Skip to main content

Εν αναμονή των απαντήσεων Βαρέλα και Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν απαντήσεις στις προτάσεις τους προς τους παίκτες για να κάνουν τον προγραμματισμό τους

Οι τελικές απαντήσεις των Φερνάντο Βαρέλα και Εβγέν Σάκχοφ στις δελεαστικές προτάσεις που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ προ ημερών αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ακόμη και σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Metrosport.gr, η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά είχε ζητήσει από τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές να αποδεχθούν ή να αρνηθούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, καθώς προέχει ο προγραμματισμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει πως η πρόταση στον Βαρέλα περιλαμβάνει κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ συν τα μπόνους για την επίτευξη ομαδικών και ατομικών στόχων. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι συνολικές απολαβές μπορούν να φθάσουν και το 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαρέλα πάντως έχει δεχθεί προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, όπως ανέφεραν πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, και τα προηγούμενα 24ωρα ζύγιζε όλα τα δεδομένα, πριν ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Ακόμη, ο Δικέφαλοςπρότεινε στον Σάκχοφ κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ. Ο Ουκρανός υποσχέθηκε πως θα απαντήσει στις αρχές της εβδομάδας, σήμερα ή μέχρι αύριο.