Skip to main content

Ένα 24ωρο του Άδωνι: Η ανθρώπινη πλευρά του αντιπροέδρου της ΝΔ (vid)

Ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου, δημοσίευσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Την ανθρώπινη πλευρά Άδωνι Γεωργιάδη απεικονίζει το προεκλογικό σποτ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που φέρει τον τίτλο «ένα 24ωρο του Άδωνι».

Η ημέρα του αρχίζει στις 6 με πρωινή γυμναστική. Αμέσως μετά, ο κ. Γεωργιάδης μπαίνει στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό για συνέντευξη στο στούντιο. «Δεν θέλουμε την Ελλάδα έτσι. Θέλουμε την Ελλάδα φωτεινή. Πάμε να την αλλάξουμε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, καταφθάνει στα γραφεία της ΝΔ, όπου συναντά τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ λίγο αργότερα φτάνει στη Βουλή.

Πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει σπίτι του χαϊδεύει το σκύλο του και αφού βλέπει τα παιδιά του να κοιμούνται, λέει με φόντο φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου: «Για αυτούς τα κάνω όλα. Χωρίς την οικογένειά μας, το στήριγμά μας, δεν προχωράμε. Χωρίς τη στήριξή σου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα».