Skip to main content

Ακόμα ένα τροχαίο στον δρόμο-καρμανιόλα της Θέρμης (φωτο)

Οδηγός κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια πριν καταλήξει στην είσοδο ενός καταστήματος ψιλικών.

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Κουγιάμη στη Θέρμη, για την οποία έχει υπάρξει πλήθος διαμαρτυριών από κατοίκους της περιοχής.

Στον εν λόγω δρόμο πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα να σημειώνονται τροχαία ατυχήματα, όπως η θανάσιμη παράσυρση πεζού πριν από έναν μήνα περίπου.

Το περασμένο Σάββατο υπήρξε νέα διαμαρτυρία κατοίκων για τον δρόμο, ωστόσο το ίδιο βράδυ υπήρξε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα.

Οδηγός κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια πριν καταλήξει στην είσοδο ενός καταστήματος ψιλικών.

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξαν θύματα και τραυματισμοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο facebook στο προχθεσινό τροχαίο ασκώντας δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή της Θέρμης:

«ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΟΡΑ ΦΩΝΗΣΑΙ

Ένα ακόμα τροχαίο στην οδό Κουγιάμη στη Θέρμη. Εκεί όπου η Δημοτική αρχή δεν δέχεται να συνομιλήσει με τους κατοίκους... Χθες, το νέο τροχαίο. Μόλις προχθές, ένα μήνα μετά το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο, διαδηλώσαμε σε σημείο 300 μέτρα από το "τυχερό" ψιλικατζίδικο της φωτογραφίας. Αναλγησία της εξουσίας, αδιαφορία για τις ζωές των παιδιών του παρακείμενου Γυμνασίου και Λυκείου, χρόνια διοικητική ανικανότητα ή αλλοτρίωση της εξουσίας όσων έχουν την ευθύνη;».