Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ EYELINER

Υπάρχει ένα κόλπο που αξίζει να δοκιμάσουμε για να πετύχουμε μία μία αψεγάδιαστη cat eye γραμμή στα μάτια μας με το eyeliner μας.

Όλες γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πετύχουμε το τέλειο cat eye και την τέλεια γραμμή eyeliner.

Είτε επειδή προσπαθούμε να κάνουμε τέλειες και φυσικά ίδιες τις γραμμές στα μάτια μας είτε επειδή το eyeliner μας μπορεί να «τρέξει» χαλώντας το υπέροχο αποτέλεσμα που νομίζαμε ότι καταφέραμε να πετύχουμε.

Την επόμενη φορά που θα θέλουμε να πετύχουμε μία αψεγάδιαστη cat eye γραμμή στα μάτια μας με το eyeliner μας, αξίζει να ακολουθήσουμε αυτό το κόλπο. Να σχηματίσουμε δηλαδή την αρχική γραμμή πρώτα με μολύβι ματιών και έπειτα με το eyeliner μας.

Με αυτό το trick αρχικά έχουμε περισσότερες «ευκαιρίες» για την τέλεια γραμμή, καθώς μπορούμε να διορθώσουμε τα μικρά λάθη χωρίς να τη χαλάσουμε, ενώ μας βοηθάει να κρατήσουμε το χέρι μας σταθερό συγκριτικά με το πινελάκι του υγρού eyeliner.

Σε κάτι ακόμα που μας βοηθάει αυτό το κόλπο είναι στο να αποφύγουμε τις μουντζούρες ή το να τρέξει το υγρό eyeliner και να χαλάσει το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αυτό συμβαίνει καθώς το eyeliner δεν γλιστράει τόσο επάνω στο μολύβι όσο στο δέρμα του πάνω βλεφάρου.

Πηγή: instyle.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ