Skip to main content

Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο από τη ZeniΘ κέρδισε τυχερός της 84ης ΔΕΘ

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα κατά την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Smart το κορυφαίο δώρο του διαγωνισμού.

Την επέτειο 20 χρόνων παρουσίας στην ελληνική αγορά ενέργειας γιόρτασε μαζί με το κοινό της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η ZeniΘ, μοιράζοντας δώρα μέσα από μεγάλους διαγωνισμούς. Έτσι, ένας μεγάλος νικητής αναδείχθηκε κερδίζοντας το κορυφαίο δώρο - ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Smart, ενώ και άλλοι 20 τυχεροί του διαγωνισμού εξασφάλισαν, μέσα από τον διαγωνισμό, δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ για 1 ολόκληρο χρόνο.

Η εταιρεία επιβράβευσε την εμπιστοσύνη που σταθερά της δείχνουν και προσέφερε την ευκαιρία στους επισκέπτες του περιπτέρου της στη φετινή ΔΕΘ να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν κορυφαία δώρα, ακριβώς όπως και η ενέργειά της, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
Ο μεγάλος τυχερός νικητής συναντήθηκε με στελέχη της ZeniΘ για να παραλάβει από την αντιπροσωπεία της Mercedes Ιωαννίδης το ολοκαίνουργιο ηλεκτροκίνητο SMART όχημα.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Στη ZeniΘ, γιορτάζουμε φέτος 20 χρόνια εμπιστοσύνης των πελατών μας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την εμπιστοσύνη επιδιώκουμε να ανταποδίδουμε με κάθε τρόπο, προσφέροντας σταθερά καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες και  προϊόντα, αλλά και κορυφαίες εμπειρίες με μοναδικά δώρα – όπως το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Smart που κέρδισε ο τυχερός νικητής από τη Θεσσαλονίκη που επισκέφθηκε το περίπτερο μας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».