Skip to main content

Ένα περίπτερο γεμάτο ενέργεια στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο μας περιμένει καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, για να διασκεδάσουμε και να ανακαλύψουμε από κοντά τις υπηρεσίες της.

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα παζλ με πολλά κομμάτια, που καλούμαστε να συμπληρώσουμε στην κάθε αρχή σεζόν. Και αυτό γιατί πρέπει να πετύχουμε συνδυασμό οικονομίας, ιδανικής ατμόσφαιρας και ενεργειακής απόδοσης, αποφεύγοντας τις κακές επιλογές.

Όμως η φετινή ΔΕΘ μας φέρνει τον ευκολότερο τρόπο να το κάνουμε! Γιατί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρούμε το περίπτερο της εταιρείας Φυσικό Αέριο, η οποία φτάνει στη Θεσσαλονίκη για να βάλει όλη την πόλη «στην πρίζα».

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας Φυσικό Αέριο στη ΔΕΘ (περίπτερο ειδικής προβολής 13Α), θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ενεργειακές λύσεις με οικονομικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει η εταιρεία μαζί με πληθώρα δωρεάν πρόσθετων υπηρεσιών όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια και ασφάλιση περιεχομένου. Όμως το καλύτερο είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα πρωτότυπο escape room με 3 δωμάτια, και λύνοντας τους γρίφους, να συμμετάσχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ολόκληρο τον εξοπλισμό των δωματίων που το αποτελούν.

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο μας περιμένει όλους εκεί, καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης, για να διασκεδάσουμε και να ανακαλύψουμε από κοντά τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές, με πρωτοποριακές πρόσθετες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν και να βγούμε κερδισμένοι!