Skip to main content

Ένα πρωτότυπο «ραντεβού στα ψητά» στη Θεσσαλονίκη (video)

To ιστορικό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης δημιούργησε μία μοναδική ιστορία, θέλοντας να αποδείξει ότι η πραγματική απόλαυση είναι ένα… σουβλάκι δρόμος.

Έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο επέλεξε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί κοντά στους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με... μότο «Τι είναι χειρότερο από το να είσαι μόνος; Το να είσαι πεινασμένος», ο Σαββίκος, το ιστορικό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε μία μοναδική ιστορία, θέλοντας να αποδείξει ότι η πραγματική απόλαυση είναι ένα… σουβλάκι δρόμος.

Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, την ημέρα που κάθε χρόνο το σύμπαν κατακλύζεται από καρδιές και αγαπησιάρικες ατάκες, ο Σαββίκος χρησιμοποίησε το Tinder, την δημοφιλή εφαρμογή φλερτ και γνωριμιών, για να μοιράσει πραγματική απόλαυση στις μόνες και …πεινασμένες ψυχές της πόλης.

Δείτε στο βίντεο τη φάρσα που σκάρωσε το ψητοπωλείο και είχε ως αποτέλεσμα οι τυχεροί Θεσσαλονικείς να κερδίσουν δύο σάντουιτς της επιλογής τους από τα καταστήματα Σαββίκος.

Η ενέργεια στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το «κοντέρ» των προφίλ του Σαββίκου ξεπέρασε τα 500 matches, που προκάλεσαν εκατοντάδες απολαυστικούς διαλόγους, δυνατά γέλια και ένα πολύ νόστιμο happy end για περισσότερους από 90 τυχερούς.