Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Party από το Make-A-Wish

Χριστουγεννιάτικο Party για την ενίσχυση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Στις φετινές γιορτές αντί μόνο να δώσετε ευχές… υιοθετήστε ευχές!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Party την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στις 21:00 στο Bar Restaurant Shark.

Οι καλύτεροι DJs από τα πιο πετυχημένα club της Θεσσαλονίκης θα είναι εκεί δημιουργώντας ένα μοναδικό set με μοναδικό σκοπό να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών. Charalampidis Antonis- 4 records events, Charalampidis Giannis - Mandon, Drossou Kotelis Leonidas-Zucca, Koutis Nick-Χρώμα, Logothetidis Zafiris- Casper, Mathas Alexandros-Plus Radio, Rossidis Thomas-Shark, Simintiridis Akis- Lavalbone, Venetsanos Nikos-Markiz.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.800 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορεί κανείς να απευθυνθεί στα γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη, Καρατάσου 1, Τ. 2310 523978 και στην Epi Direct-Λήδα Παπαδοπούλου Τ. 2310 227225. Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ/ περιλαμβάνει ένα ποτό και finger food.