Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ FASHION SHOW ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS

Mία φαντασμαγορική επίδειξη μόδας διοργανώνει το Mediterranean Cosmos, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις 20:00 στο αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου.

Mία φαντασμαγορική επίδειξη μόδας με όλα τα fashion trends, πολλή λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις διοργανώνει το Mediterranean Cosmos, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις 20:00 στο αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου.

Ο κορυφαίος Creative Director Άρης Γεωργιάδης υπογράφει το styling και συνδυάζει όλες τις τάσεις με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Ο μοναδικός Hair Stylist Στέφανος Βασιλάκης έχει αναλάβει να μεταφέρει όλα τα hairtrends της φετινής σεζόν και το κορυφαίο makeup brand MAC Cosmetics θα επιμεληθεί το makeup look των μοντέλων μεταφέροντας στο κοινό τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ.

Το Mediterranean Cosmos προσκαλεί το κοινό στο ξεχωριστό αυτό Fashion Show και υπόσχεται σε όσους έρθουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μουσική, ομορφιά, στυλ, να εμπνευστούν και να δουν τις υπέροχες επιλογές που υπάρχουν στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ του εμπορικού κέντρου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ