Skip to main content

Εναλλάξ κυκλοφορία από σήμερα σε οδικό τμήμα προς Πολύγυρο λόγω έργων

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης–Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν τμηματικά οι παρακάτω εργασίες συντήρησης:

1. Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στα τμήματα:

Από τη διασταύρωση της Περιστεράς έως τα όρια του Νομού και

Από τον κόμβο της Λακκιάς έως τη διασταύρωση της Περιστεράς

2. Εργασίες προσωρινής αποκατάστασης τμημάτων οδοστρώματος για άρση επικινδυνότητας από τον κόμβο της Λακκιάς προς τα Βασιλικά και συγκεκριμένα σε εργασίες αποκατάστασης των καθιζήσεων του τμήματος οδού που διέρχεται από το κέντρο προσφύγων.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.