Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
x

ΕΝΑΡΞΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ- «ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Τα έργα ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στην οδό Απόλλωνος, στην Δ΄ Κοινότητα επιθεώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

«Αποτελεί δέσμευσή μας πως κάθε γειτονιά θα έχει τη φροντίδα του Δήμου», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, επιθεωρώντας σήμερα τα έργα ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στην οδό Απόλλωνος, στην περιοχή της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Ο κ. Ζέρβας βρέθηκε στην περιοχή όπου εξελίσσονται τα έργα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδη και με τον τεχνικό σύμβουλό του Δημήτρη Μήτρου.

Σύμφωνα με πηγές από τον δήμο, «επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που γίνονται από τον δήμο Θεσσαλονίκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι εδώ και πάνω από 25 χρόνια σε αυτόν τον κομβικό άξονα δεν είχε γίνει κάποια ολοκληρωμένη παρέμβαση, με αποτέλεσμα ο δρόμος να βρίσκεται σε κακή κατάσταση».

«Με τα έργα που εξελίσσονται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης το οδικό δίκτυο αναβαθμίζεται, όπως άλλωστε βελτιώνεται και η καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.