Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

'ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΟΥΔΑΣ

Την έναρξη του επιμορφωτικού προγράμματος πραγματοποίησε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παναγούδας Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Ματσάς.

«Άνοιξαν» οι εργασίες του επιμορφωτικού προγράμματος Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας, που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Παναγούδας, με τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, υπό την καθοδήγηση της επιστημονικής υπεύθυνης του προγράμματος, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας, επόπτριας & ψυχοθεραπεύτριας μέσω ψυχοδράματος κ. Νέλης Βυζαντιάδου.

Η δυναμική συμμετοχή του κοινού επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον για ζητήματα ψυχικής υγείας και ήταν μια πολλά υποσχόμενη αρχή για τις ομιλίες που θα ακολουθήσουν.

Την έναρξη του επιμορφωτικού προγράμματος πραγματοποίησε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παναγούδας Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Ματσάς.

Τι είναι το Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας:

Ο Ιερός Ναός Παναγούδας Θεσσαλονίκης (Γεννήσεως της Θεοτόκου), διοργανώνει το Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας από 24 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 1 Απριλίου 2019. Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ενδιαφέροντα και ανησυχίες γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας.

Οι συμμετέχοντες που θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τις 11 από τις 13 ομιλίες θα πάρουν ένα πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας.

Οι ομιλίες θα γίνονται κάθε δεύτερη Δευτέρα στην αίθουσα του Ιερού Ναού μας. Η ώρα έναρξης θα είναι 18:00 και η ώρα λήξης 20:00. Κάθε συνάντηση θα έχει μια κεντρική θεματική με δυο ομιλητές, οι οποίοι θα αναπτύσσουν το θέμα και εν συνεχεία θα ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Ο Ιερός Ναός Παναγούδας Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί τη δράση Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια κυρία Νέλη Βυζαντιάδου.

Στοιχεία Επικοινωνίας Ιερού Ναού Παναγούδας:
Διεύθυνση: Εγνατίας 138 - Στάση Ιασωνίδου
Τηλ: 2310 -223009
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ