Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΝΑΣ 18ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ 41 ΔΙΚΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ενός 18χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Εξιχνιάστηκαν από τις αστυνομικές αρχές 41 κλοπές δίκυκλων και 9 κλοπές από επιχειρήσεις που διαπράχθηκαν από αρχές Ιουλίου έως τον Οκτώβριο στο νομό Καβάλας.  

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 18χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στην πόλη της Καβάλας, τις Κρηνίδες, τον Αμυγδαλεώνα, τη Νέα Καρβάλη και το Παληό, ο δράστης αφαίρεσε 40 δίκυκλα (μοτοσικλέτες – μοτοποδήλατα) και διέπραξε έξι κλοπές από επιχειρήσεις.

Επιπλέον, αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και σε άλλες τρεις περιπτώσεις αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα και να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό επιχείρησης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσε από το εσωτερικό των επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα tablet, δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) και διάφορα χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν 35 από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα  Ασφαλείας Καβάλας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ