Skip to main content

Συνεργασία με τον Δημήτρη Κουκουρίκη ανακοίνωσε ο Κυριζίδης

Κάθε μέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει υποψηφίους με στόχο να κλείσει το ψηφοδέλτιο του μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Κάθε μέρα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με στόχο να κλείσει το ψηφοδέλτιό του μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, σταθερός στον οδικό χάρτη που χάραξε από τον Ιούνιο στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές.

 

Στόχος του Μ. Κυριζίδη είναι οι άνθρωποι της παραγωγικής γενιάς, αυτοί που ζουν ενεργά στη πόλη και παίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κυριζίδης συμφώνησε με έναν άνθρωπο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουκουρίκη, έναν νέο επιχειρηματία με σημαντικές επιτυχίες στην αγορά της πόλης.

Ο Δημήτρης, ιδιοκτήτης πολλών πετυχημένων καταστημάτων τα τελευταία χρόνια (vanilla skybar, Μαμαλούκα, luvin, Join juice bar, Vogue, my place, Madame Bovary, Monroe entertaitment bar, Cabana beach barXαλκιδική κ.α.), ανήκει στη παραγωγική γενιά της πόλης, είναι 38 ετών, παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών, αυτοδημιούργητος ενώ οι επιχειρήσεις του απασχολούν περίπου 300 άτομα στην πόλη.

Κάθε ημέρα, όλο και πιο κοντά στο «Θεσσαλονίκη Θετικά», προσελκύονται νέοι άνθρωποι με αξιόλογο βιογραφικό.