Skip to main content

Ένας αισιόδοξος περίπατος πλημμύρισε με μπλε χρώμα τη Νέα Παραλία

Η ανταπόκριση του κόσμου στη Θεσσαλονίκη στο κάλεσμα του Οργανισμού Make-A-Wish ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας έστειλε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 29 Απριλίου μέσα από το Walk-For-Wishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη. 

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού που έλαβαν μέρος, ένωσαν το βήμα τους μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 6:00μ.μ. και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, που φωτίστηκαν για μια ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα, οι συμμετέχοντες έστειλαν το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

«Η θετική ενέργεια που ήταν διάχυτη στο χώρο, τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα συγκινητικά μηνύματα που μετέφεραν τα πλακάτ - μαρτυρίες παιδιών ευχής, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα».

Η εκδήλωση, Περίπατος των Ευχών, τελέσθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.