Skip to main content

Ένας ομογενής στα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια

Ο 27χρονος, γνωστός στους φίλους του ως Tel, έπεσε νεκρός από τα πυρά του 28χρονου πρώην πεζοναύτη σε μπαρ της Καλιφόρνια.

Ένας ομογενής, ο 27χρονος Τηλέμαχος Ορφανός είναι μεταξύ των 13 θυμάτων στο μακελειό της Καλιφόρνια.

Ο 27χρονος, γνωστός στους φίλους του ως Tel, έπεσε νεκρός από τα πυρά του 28χρονου Ιαν Ντέιβιντ Λονγκ, πρώην πεζοναύτη με ψυχολογικά προβλήματα, σε μπαρ, στην πόλη Thousand Oaks, το βράδυ της  περασμένης Τετάρτης. Ο άτυχος ομογενής είχε πάει να διασκεδάσει στο μπαρ μαζί με  τους φίλους του.

«Δεν ζητώ από το Θεό να μου στείλει προσευχές. Πρέπει επιτέλους να μπει έλεγχος στην οπλοκατοχή στις ΗΠΑ. Όχι άλλα όπλα», είπε η μητέρα του Ορφανού, σοκαρισμένη από την απώλεια του παιδιού της.

Ο 27χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή και εργαζόταν σε εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.  Ο πατέρας του, Μάρκος Ορφανός, 63 χρονών, είναι καθηγητής και έχει καταγωγή από την Σπάρτη και τη Σμύρνη.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ότι ο Ορφανός είχε επιβιώσει του μακελειού του Λας Βέγκας τον  περασμένο Νοέμβριο και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του Μαρκ Ορφανός στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, έκτοτε προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ.