Skip to main content

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στην Τούμπα (video)

Οι επικεφαλής του «PAOK TV» προσκάλεσαν τον χρυσό παραολυμπιονίκη του Ρίο και τρις χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή στο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι.

Το «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, έδωσε χθες ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο και τρις χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Οι επικεφαλής του «PAOK TV» προσκάλεσαν τον Εβρίτη πρωταθλητή στο σόου που ετοίμασαν στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα με τον «Δικέφαλο» να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλες αυτές οι μικρές, ανθρώπινες ιστορίες. Οι καθημερινή μαχητές, οι πρωταγωνιστές της ζωής που αντλούν τη δύναμή τους μέσα από τα σπορ και παράλληλα εμπνέουν εμάς να μην τα παρατάμε, αλλά να κυνηγάμε τα όνειρά μας όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι ένας τέτοιος πρωταγωνιστής. Λαμπρός. Χωρίς τα φώτα που τον αναλογούν, αλλά με τις επιτυχίες που μας κάνουν υπερήφανους. Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση S8.

Λίγο μετά τα τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο Δημοσθένης ήρθε στην Τούμπα με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ και ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης στο PAOK TV».