Skip to main content

Ενδιαφέρον για Ντε Καμάργκο

Ο Ιγκορ Ντε Καμάργκο απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά το κασέ του είναι υψηλό. Το θερμό τετ-α-τετ Σάλπι-Σάντος έδωσε νέα τροφή στα σενάρια. Τη Μεγάλη Δευτέρα η επιστροφή στις προπονήσεις.
Ενδιαφέρον για τον Ιγκόρ Ντε Καμάργκο επιδεικνύει ο ΠΑΟΚ. Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση του αρχηγού της Σταντάρ Λιέγης. Η εφημερίδα De Standaard υποστηρίζει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές και απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η μεταγραφή είναι ο Δικεφάλος να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει βραζιλιάνικη καταγωγή, έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ. Για τον Ντε Καμάργκο υπάρχει ενδιαφέρον από την Γκλάντμπαχ όπως αναφέρουν οι Βέλγοι. O Nτε Καμάργκο έχει σκοράρει φέτος τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και κατά του Παναθηναϊκού!

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ των Βέλγων, ο Ντε Καμάργκο θα απασχολήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ μόνο αν η ομάδα του Σάντος εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, το κασέ του Βραζιλιάνου -με κοινοτικό διαβατήριο- επιθετικού είναι υψηλό, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει η Στουτγάρδη.

Σαλπιγγίδης η επιστροφή

Ποικίλα σχόλια ακολούθησαν τη συνάντηση του Φερνάντο Σάντος με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στο All Star Game της Μεγάλης Τετάρτης. Όλοι σκέφτηκαν ότι δικαιώνονται όσα αναφέρθηκαν για την επάνοδο του δεύτερου στον ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα συζητείται η παραμονή του Σάντος που βρίσκεται σε συνάρτηση με την απόκτηση ποδοσφαιριστών σαν τον Σαλπιγγίδη.

Η συνομιλία που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός με τον Σάλπι θα μπορούσε κάλλιστα να εκληφθεί ως σημαντικό στοιχείο του ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στην ομάδα και ότι ήδη αποφασίζει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Δευτέρα προπόνηση

Η προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης ήταν η τελευταία πριν το Πάσχα. Από τη Μεγάλη Πέμπτη, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ποδοσφαιρικού τμήματος μπορούν να απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης και να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Ευχές της ΠΑΕ

Τις ευχές της ενόψει του Πάσχα εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με μήνυμά της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Αυτό αναφέρει τα εξής:
"Για τις Aγιες Μέρες των Εορτών ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!"