Skip to main content

Στάση γεμάτη ενέργεια της ΖeniΘ στο Volos Street Food Festival 2019

Η ΖeniΘ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της στο Φεστιβάλ του Βόλου, που φιλοξενείται στον «Πολυχώρο Τσαλαπάτα» από 13 μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου.

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, πραγματοποιεί μια στάση γεμάτη ενέργεια αλλά και γεύσεις στο Volos Street Food Festival 2019, που φιλοξενείται στον «Πολυχώρο Τσαλαπάτα» από 13 μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. Με αυτή την εκδήλωση, η Zeniθ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της στις πόλεις της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο φετινό Street Food Festival.

Η ΖeniΘ, για ακόμη μια φορά, συμμετέχει ενεργά στον θεσμό και υποδέχεται το κοινό στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, προσφέροντας κορυφαία ενέργεια και κορυφαία... «κεράσματα». Οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα από τη ZeniΘ για έναν ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα με τον μεγάλο διαγωνισμό, κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν άμεσα δωρεάν κουπόνια για ένα combo γεύμα ή 1+1 γεύμα δώρο, κερασμένα από τη ZeniΘ.



Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά, όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα, καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ. Το Volos Street Food Festival 2019 αποτελεί τον έκτο σταθμό της ZeniΘ στο ταξίδι γεύσης με τον δημοφιλή θεσμό Street Food Festival, μετά από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Χαλκίδα, τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και τη Λάρισα. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, με την αφορμή της ολοκλήρωσης της χορηγίας ανέφερε: «Η ZeniΘ έδωσε όλη της την ενέργεια στη μεγαλύτερη γιορτή  γεύσης και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστά δώρα στους πελάτες της. Στη ZeniΘ, επιλέγουμε να στηρίζουμε πάντα τις πόλεις καταγωγής μας, από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα».