Σάββατο 20 Ιουλίου 2019
x

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΝΟΨΕΙ BASKET LEAGUE!

Ο «Γηραιός» ετοιμάζεται για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και ο Θ. Δρακόπουλος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης των 90% των μετοχών της «κυανόλευκης» ΚΑΕ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος και οι διοικητικοί συνεργάτες του είχαν εδώ και μία διετία πράξει όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να συσταθεί η νέα ΚΑΕ Ηρακλής, ωστόσο προτιμήθηκε η μη ενεργοποίηση της νέας εταιρείας για λόγους οικονομικούς και φοροτεχνικούς, εφόσον η ομάδα είχε αποτύχει στο εγχείρημα της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», όμως πλέον με την επιστροφή στη Basket League να είναι απολύτως ορατή, ο πρόεδρος του «Γηραιού» προχώρησε και στο τελικό βήμα, καταθέτοντας ανάλογο αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία – μετά από μερικές εβδομάδες αναμονής – στη σημερινή συνεδρίασή της πρόλαβε να εξετάσει το «κυανόλευκο» αίτημα και να αδειοδοτήσει τον κ. Δρακόπουλο ως ιδιοκτήτη του 90% των μετοχών της «ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017», με το συγκρότημα του Κώστα Μέξα να είναι απολύτως έτοιμο – σε αυτό το επίπεδο – για τη μεγάλη επιστροφή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ