Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019
x

ΕΓΓΡΑΦΟ: ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η συγκεκριμένη άδεια δίδεται ώστε να μην προκύψει ζήτημα με την ασφάλεια των πτήσεων που προσαπογειώνονται από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Την απαραίτητη έγκριση καύσης πυροτεχνημάτων από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας πήρε η συνεργαζόμενη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εταιρεία εν όψει των πανηγυρισμών στον Δικέφαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την προσεχή Κυριακή, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, εφόσον, βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» δεν ηττηθούν σε αυτόν.

Όπως αναγράφεται σε σχετικό έγγραφο, η έγκριση δίδεται για το διάστημα από 21:00 έως 22:30 και για πέντε λεπτά. Η ρίψη θα γίνει από την ταράτσα του Δεύτερου Γυμνασίου Άνω Τούμπας και μέσα από το γήπεδο του Δικεφάλου.

Η συγκεκριμένη άδεια δίδεται ώστε να μην προκύψει ζήτημα με την ασφάλεια των πτήσεων που προσαπογειώνονται από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Το σίγουρο είναι πως αν ο ΠΑΟΚ πάρει τελικά το πρωτάθλημα η νύχτα θα γίνει... μέρα την Κυριακή!

To σχετικό έγγραφο αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: «’Εγκριση καύσης Πυροτεχνημάτων»

1.- Εγκρίνεται η καύση πυροτεχνημάτων , την Κυριακή 21-4-2019 από 21:00 έως 22:30, διάρκειας 5′. Η ρίψη θα γίνει από την ταράτσα του Δεύτερου Γυμνασίου Ανω Τούμπας και μέσα από το γήπεδο του Σταδίου του ΠΑΟΚ (Τούμπα). Τα πυροτεχνήματα θα ανέλθουν σε ύψος 150 μέτρων από το σημείο εκτόξευσης.

2.- Η άδεια αναφέρεται μόνον στην ασφάλεια των πτήσεων, στη Ζώνη κυκλοφορίας του Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

3.- Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, ο αρμόδιος πυροτεχνουργός, 10 λεπτά πριν την έναρξη της καύσης και μετά το πέρας αυτής, να επικοινωνήσει με τον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», τηλ., 2310/985622 και εναλλακτικά στο τηλ 23101985366 για τη σχετική έγκριση».

Δείτε το έγγραφο:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ