Skip to main content

Ενιαία διοίκηση σε ΔΕΘ και Helexpo προτείνει το ΕΕΘ

Την ύπαρξη ενιαίας διοίκησης για τη ΔΕΘ και τη HELEXPO προτείνει ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μ.Ζορπίδης, ενώ ζήτησε ενιαία πολιτική και στρατηγική για την ανάπτυξη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου
Την ύπαρξη ενιαίας διοίκησης για τη ΔΕΘ και τη HELEXPO, προκειμένου να αρθεί το σημερινό δυσλειτουργικό καθεστώς, προτείνει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ ζήτησε ενιαία πολιτική και στρατηγική για την ανάπτυξη του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου από τον πρόεδρο της Έκθεσης, Γιάννη Κωνσταντίνου, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Επιμελητηρίου.

Παράλληλα, ο κ. Ζορπίδης υπογράμμισε την ανάγκη χάραξης ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού για το μέλλον της εκθεσιακής και συνεδριακής αγοράς της Θεσσαλονίκης που θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνου ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου για τους σχεδιασμούς της εταιρίας, οι οποίοι κινούνται στο πλαίσιο των κυβερνητικών αποφάσεων για τη μεταφορά του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.