Skip to main content

Αίνιγμα η απουσία Σαμαρά από την τροπολογία για το ποδόσφαιρο

Ερωτηματικά για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την κρίσιμη ψηφοφορία - Τι λέει συνεργάτης του - Διαψεύδει δημοσιεύματα περί προβλήματος υγείας

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν βρέθηκε σήμερα στη Βουλή προκειμένου να υπερψηφίσει την τροπολογία για το ποδόσφαιρο που κατέθεσε η κυβέρνηση, προκαλώντας απορία και τριγμούς στο κυβερνών κόμμα και έως τώρα δεν είναι γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του.

Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το iefimerida.gr, μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και δήλωσε ότι έχει να επικοινωνήσει με τον πρώην πρωθυπουργό από την περασμένη Παρασκευή που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και για αυτό δεν γνωρίζει τους λόγους της απουσίας του από την ψηφοφορία.

Παράλληλα ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού διέψευσε μέσα ενημέρωσης που έγραψαν για σοβαρό πρόβλημα υγείας Αντώνη Σαμαρά και ότι μετέβη στο νοσοκομείο, καθώς τόνισε πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το γνώριζε.

Άγνοια από το Μαξίμου

Και από την την κυβέρνηση όμως δηλώνουν άγνοια για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία και πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου περιμένουν μια εξήγηση από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού. Ας σημειωθεί ότι η κυβέρνηση είχε επιβάλλει ατύπως κομματική πειθαρχία με την απειλή ακόμα και της διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για όποιον βουλευτή δεν ψήφιζε την τροπολογία για το ποδόσφαιρο.

Δεύτερη απουσία σε κρίσιμη ψηφοφορία

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο, όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στις ΗΠΑ κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.