Skip to main content

Αίνιγμα Παπαμιμίκου για τον δήμο Θεσσαλονίκης - Σύντομα η απόφαση

Ενωτικό μήνυμα από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο - Ζυγίζει τα πράγματα και τηρεί στάση αναμονής για να δει τι θα γίνει με τις άλλες υποψηφιότητες

Με ένα ενωτικό μήνυμα υποδέχεται τις εξελίξεις στο «γαλάζιο» στρατόπεδο στη Θεσσαλονίκη, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Πάμε ενωτικά, λέει στην ουσία ο κ. Παπαμιμίκος, ο οποίος τηρεί στάση αναμονής σε σχέση με τα δημοτικά της Θεσσαλονίκης, και μπορεί να χρησιμοποιεί ως όχημα του μηνύματός του την ΟΝΝΕΔ, όμως είναι ξεκάθαρο ότι ταιριάζει... γάντι στα τεκταινόμενα.

«44 χρόνια ΟΝΝΕΔ. Αγώνες, φιλίες, ήττες, νίκες, διαφωνίες, αγωνίες, επιτυχίες. Διαφορετικές γενιές, ίδιες αξίες, ένας στόχος: Το καλό της πατρίδας μας. Ενωμένοι συνεχίζουμε. #mporoume», γράφει στο Facebook ο κ. Παπαμιμίκος.

Σοφότεροι από τη στάση του δεν βγήκαμε, όμως είναι σίγουρο, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ότι δεν είναι ενοχλημένος από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, δεδομένης και της δικής του πιθανής υποψηφιότητας για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Ζυγίζει τα πράγματα και τηρεί στάση αναμονής για να δει τι θα γίνει με τις άλλες κεντροδεξιές υποψηφιότητες και κυρίως με την υποψηφιότητα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. Ο ίδιος άλλωστε δεν ζήτησε το χρίσμα από τη ΝΔ και πώς θα μπορούσε εξάλλου, από τη στιγμή που ως γραμματέας του κόμματος είχε ξεκάθαρη στάση ενάντια στα χρίσματα στην Αυτοδιοίκηση, την οποία είχε δημοσιοποιήσει. Επίσης, στις συζητήσεις που έκανε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, δεν του δόθηκε ποτέ τέτοιο χρίσμα.

Ο κ. Παπαμιμίκος πάντως αξιολογεί και τη στήριξη της Έλενας Ράπτη και του Αχιλλέα Ζαπράνη, όπως και τις συνεχιζόμενες πιέσεις του περιβάλλοντός του για να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

Τις αποφάσεις του αναμένεται να πάρει (και να ανακοινώσει) τις επόμενες μέρες.