Skip to main content

Αινιγματική δήλωση Αντετοκούνμπο για την παραμονή στους Μπακς

Πώς απάντησε ο MVP της περσινής σεζόν του NBA όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς σε έρευνα του Χάρβαρντ.

Σε σημερινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «jsonline.com» αποκαλύπτει πως την προηγούμενη άνοιξη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε σε έρευνα του Χάρβαρντ, την οποία έκαναν η καθηγήτρια Ανίτα Έλμπερς και ο μαθητευόμενός της, Μάλκολμ Ράφιν.

Η έρευνα είχε να κάνει με την ανάκαμψη των Μπακς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια ομάδα που κινείται στη μικρή αγορά του ΝΒΑ και έχει έναν σούπερ σταρ παίκτη στο ρόστερ της. Στην έρευνα αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να λέει: «Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δε θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».

Η «jsonline.com» σημειώνει πως: «Αν και αυτό ακούγεται λογικό, είναι σπάνιο να ακούς τον Αντετοκούνμπο να μιλάει με τόση ευθύτητα για το σκεπτικό του πάνω στο πιθανό supermax συμβόλαιό που μπορεί να υπογράψει με τους Μπακς, μετά τη φετινή σεζόν».

Ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Τζέιμι Ντίναν, ρωτήθηκε για αυτή την δήλωση του Giannis και υποστήριξε: «Δεν ήμουν στην αίθουσα όταν ο Αντετοκούνμπο το είπε αυτό, οπότε δεν ξέρω αν τον... τσίγκλισαν λίγο, ώστε να δημιουργήσουν σύγκρουση και να είναι επιτυχημένη η έρευνα».