Skip to main content

Ενημέρωση για τα δημοτικά οικόπεδα και κτήρια ζητάει ο Σάββας Χαλιαμπάλιας

Ο Σάββας Χαλιαμπάλιας ζητά πληροφορίες για τα δημοτικά οικόπεδα, προκειμένου, όπως λέει, να καταθέσει προτάσεις για την αξιοποίησή τους.

Ενημέρωση για τα δημοτικά οικόπεδα και κτήρια ζητάει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάββας Χαλιαμπάλιας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ιδρυτής του Φορέα Σκέψης Ενεργών Πολιτών,  ζητούμενο είναι η αξιολόγηση των ανεκμετάλλευτων εκτάσεων, γηπέδων, μισθωμένων και ιδιόκτητων κτηρίων, με απώτερο σκοπό την κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη αξιοποίηση τους.

Για την παροχή σχετικών πληροφοριών από την αρμόδια υπηρεσία, ο κ. Χαλιαμπάλιας υπέβαλε σχετικό γραπτό αίτημα προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, μέσω του Γενικού Γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τη γραμματεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Νικ. Λιακόπουλου ζητά, όπως σημειώνει, ενημέρωση για:

· Τα άδεια οικόπεδα του δήμου. (Τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τις άδειες εκτάσεις και γήπεδα του δήμου. (Τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα κτήρια του δήμου που χρησιμοποιούνται από τον ίδιο. (Τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα κτήρια του δήμου που τα νοικιάζει ή τα παραχωρεί δωρεάν σε τρίτους. (Ονοματεπώνυμο ενοικιαστή, μίσθωμα , τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα κτήρια του που ο δήμος νοικιάζει από τρίτους. (Ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη, μίσθωμα , τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα οικόπεδα και οι εκτάσεις που ο δήμος νοικιάζει από τρίτους. (Ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη, μίσθωμα , τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

«Οι πληροφορίες αυτές κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για τον συνδυασμό μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε την απάντησή σας», καταλήγει η ανακοίνωση.