Skip to main content

Ενημέρωση για τις δαπάνες της Κουντουρά ζητά ο Καμμένος

Όπως φαίνεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναζητά σκοτεινά σημεία και ενδεχόμενες παρανομίες από την άλλοτε βουλευτή του κόμματος του.

Σε λυσσαλέο πόλεμο έχει εξελιχθεί η διαμάχη του Πάνου Καμμένου με την άλλοτε βουλευτή του κόμματος του και υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας με ερώτηση του ζήτησε τα έγγραφα για τις δαπάνες που έχει κάνει το υπουργείο Τουρισμού, για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναζητά σκοτεινά σημεία και ενδεχόμενες παρανομίες.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την διαβίβαση στην Βουλή όλων των στοιχείων για τις δαπάνες τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό και ειδικότερα των μνημονίων συνεργασίας, τα στοιχεία για την διεξαγωγή διεθνών διαγωνισμών, τις εταιρείες που ανέλαβαν τα έργα, τις δαπάνες για το έτος πολιτισμού Ελλάδας Ρωσίας καθώς και το βιογραφικό της Αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου.

Σημειώνεται ότι οι άλλες δαπάνες που θέλει να ελέγξει ο Πάνος Καμμένος είναι τα έξοδα για τα ταξίδια της υπουργού Τουρισμού και ειδικότερα τα 18.435 ευρώ που δαπανήθηκαν για το ταξίδι της Ελενας Κουντουρά στην Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε στην Wall Street, και τα 30.000 ευρώ που κόστισε το ταξίδι της σε Τορόντο και Σανγκάη.