Skip to main content

Ενημέρωση Τσίπρα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα

Αύριο η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους βουλευτές, προκειμένου να προετοιμάσει την παρουσία του στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο

Κεντρική σύσκεψη με όλους τους βουλευτές βόρειας Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, για αύριο Τετάρτη.

Αντικείμενο είναι η προετοιμασία της παρουσίας του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ και προτού συναντήσει ο ίδιος τους φορείς της περιοχής, όπως είθισται θεσμικά.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να ενημερωθεί για τα ζητήματα αιχμής στη βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη ειδικά και για την ιεράρχηση που έχουν κάνει οι βουλευτές, προκειμένου αφενός να κάνει τις απαιτούμενες συγκρίσεις με όσα του θέσουν οι φορείς, αφετέρου να ετοιμάσει την ομιλία του και γενικά τη δημόσια παρουσία του στην 84η ΔΕΘ, που θα έχει –εκτός των οικονομικών ζητημάτων και των θεμάτων κεντρικής πολιτικής- σε πρώτο πλάνο τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα.

Η αυριανή συνάντηση με τους βουλευτές της Μακεδονίας και της Θράκης θα γίνει στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες.