Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
x

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη καλεί τους δημότες που ενδιαφέρονται σε ενημερωτική ημερίδα που έχει τίτλο «Δασικοί χάρτες-η επόμενη ημέρα»

Ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνεται στο Πανόραμα. Με αφορμή την εκκίνηση της διαδικασίας υποβολής ενστάσεων, που ξεκίνησε ήδη στις 4 Ιανουαρίου, ο δήμος καλεί τους δημότες που ενδιαφέρονται σε ενημερωτική ημερίδα που έχει τίτλο «Δασικοί χάρτες-η επόμενη ημέρα».

Σκοπός της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με την εταιρεία «kartEco», είναι να ενημερωθούν οι δημότες για τους δασικούς χάρτες του δήμου, να μάθουν τις λεπτομέρειες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, καθώς και για τις προθεσμίες που υπάρχουν.

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών για τις περιοχές του δήμου άρχισε στις 4 Ιανουαρίου και λήγει στις 18 Απριλίου για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 8 Μαΐου για τους κατοίκους ή διαμένοντες στην αλλοδαπή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στο Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής του δημαρχείου Πανοράματος, με ομιλητές τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, τον ομότιμο καθηγητή Δασικής Φωτοερμηνείας και Δασικών Χαρτών του ΑΠΘ και σύμβουλο της εταιρείας «kartECO» Μιχάλη Καρτέρη, καθώς και τον δασολόγο του ΑΠΘ Σάββα Γρηγοριάδη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ