Skip to main content

Ένινγκ: Δεν μπορώ να δεχθώ τα λάθη που έγιναν, είμαι απογοητευμένος

Ο Μίχαελ Ένινγκ έδειξε εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του και έριξε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του Άρη στην συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μίχαελ Ένινγκ, ήταν εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του και έριξε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του Άρη, στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα!

Ξεκίνησε την τοποθέτηση του μη κρύβοντας την απογοήτευση του: «είμαι απογοητευμένος που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Περιμέναμε πολλά και είχα την εντύπωση ότι όλοι είχαν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα αλλά και τη δυσκολία. Ένα παιχνίδι που κύλησε όπως το περιμέναμε ως προς τον αντίπαλο καθώς μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Ψάχναμε κενά και διαδρόμους για ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την μπάλα αλλά δεν παίξαμε αποφασιστικά στο επιθετικό μισό για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες. Αυτά είναι παιχνίδια στα οποία δεν επιτρέπονται τα λάθη. Αρκεί ένα λάθος για να γίνει η ζημιά. Στο πρώτο γκολ του αντιπάλου... δεν επιτρέπεται να δεχθούμε έτσι αυτό το γκολ με την εκτέλεση φάουλ. Αντιδράσαμε μετά το τέρμα που δεχθήκαμε, δείξαμε χαρακτήρα και είχα την εντύπωση ότι είχαμε την κατάσταση υπό έλεγχο. Δεν μπορώ δεχθώ ούτε το 1-2 για το λάθος που έγινε. Παρόλα αυτά έπρεπε μετά να ασκήσουμε πίεση και να φέρουμε μπάλες στην περιοχή και δεν κάναμε ούτε αυτό».

Ενώ για την τοποθέτηση του Λούκας Σάσα ως μπακ είπε: «Η λογική ήταν ότι υπήρχε καλός παίκτης στη συγκεκριμένη πλευρά και θέλαμε σταθερότητα στην άμυνα κάτι το οποίο δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο όλες οι καλές ενέργειες στην επίθεση ήταν από τη δεξιά πλευρά με τον Λούκας Σάσα. Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το σύστημα. Δεν παίξαμε ως ομάδα και όπως περιμέναμε να παίξουμε. Κάθε παίκτης να αναλογιστεί αν αυτό που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετό για ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών».