Skip to main content

Ένινγκ: Δεν μπορώ να φανταστώ τον Άρη χωρίς τον Φετφατζίδη (video)

«Η ομάδα καταλαβαίνει πλέον πιο γρήγορα το τι θέλω να κάνει μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Στην ανεβασμένη ψυχολογία που έχει ο Άρης μετά τις δύο σερί νίκες που τρέχει σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις ο Μίκαελ Ένινγκ μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΛ ενώ παράλληλα εξήρε τους Γιάννη Φετφατζίδη και Φιορίν Ντουρμισάι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το τι έχει αλλάξει στον Άρη: «Όλα παίρνουν λίγο χρόνο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης, ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα. Η ομάδα καταλαβαίνει πλέον πιο γρήγορα το τι θέλω να κάνει μέσα στο γήπεδο».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Είναι μια τετράδα αγώνων που είχαμε θετικές εμφανίσεις και πάμε με άλλον αέρα στα επόμενα ματς. Είναι σημαντική και η είσοδος του Δεληζήση στην ομάδα, αλλά και η σταθερότητα που μας δίνει ο Ρος, όλο αυτό είναι πολύ θετικό για την συνέχεια».

Για το πλάνο του ενόψει ΑΕΛ και αν θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα: «Όλα είναι πιθανά και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και τις ανάλογες λύσεις από τον πάγκο».

Για τον Ντουρμισάι: «Καταρχάς είναι ένας παίκτης που έχει θετική ενέργεια, δείχνει έτοιμος να βρεθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και περιμένουμε να προσφέρει πολλά στη συνέχεια».

Για το αν σκέφτονται το δεύτερο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη: «Η συγκέντρωσή μας προς το παρόν είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η μόνη απορία που έχω είναι πώς γίνεται να παίζουμε το Σάββατο και μετά πάλι την Τρίτη. Όποιος έκανε το πρόγραμμα κάτι δεν σκέφτηκε καλά».

Για τον Φετφατζίδη: «Καταρχάς ξέρουμε πώς γίνεται στον χώρο του ποδοσφαίρου και τις φήμες. Δεν χρειάζεται να φανταστώ την ομάδα χωρίς τον Γιάννη, είμαι χαρούμενος που τον έχω και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για τις απουσίες του Άρη: «Ο Τόνσο θα είναι εκτός αποστολής δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον Σούντγκρεν, προπονήθηκε μόλις μία φορά αυτή τη βδομάδα, αντιθέτως ο Ντιγκινί είναι καλά και θα είναι κανονικά στην αποστολή. Πάμε να κερδίσουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η προσέγγισή μας».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά. Άλλοι χειρίζονται τα συγκεκριμένα θέματα, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να πούμε τώρα».