Skip to main content

Ένινγκ: Δεν θα άλλαζα τίποτα, ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο (video)

«Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ίσως να μπορούσαμε και πρώτοι να πετύχουμε γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Την άποψή του πως δεν θα άλλαζε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του. Ήρθαμε εδώ και θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν κλειστήκαμε πίσω. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη, εμείς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε νωρίτερα. Όταν χάσαμε τον Ιντέγε και δεχθήκαμε το γκολ πριν το πρώτο ημίχρονο, αποδιοργανωθήκαμε. Εκείνο το σημείο δεχθήκαμε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, κράτησε το σκορ».

Για το αν ήταν κομβική στιγμή το δοκάρι του Λάρσον ή η αναγκαστική αλλαγή του Ιντέγε: «Είχαμε ευκαιρίες, αφού δεν μπήκε εκείνο το γκολ, ήταν σημαντική η αλλαγή του Ιντέγε».

Για τον τραυματισμό του Ιντέγε: «Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση, θα αξιολογήσουμε αύριο την κατάστασή του».

Για τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο: «Φυσικά τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τόσο κοντά χρονικά, δημιούργησαν πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις μετά. Ήταν ένα καθοριστικό δίλεπτο».

Για το αν ήταν μεγάλο ρίσκο να παίξει αρκετά επιθετικά απέναντι στον Ολυμπιακό: «Όχι. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν θα άλλαζα κάτι. Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ίσως να μπορούσαμε και πρώτοι να πετύχουμε γκολ. Είναι και η φιλοσοφία μου, δεν θα έβαζα ποτέ την ομάδα να κλειστεί στην άμυνά της».