Skip to main content

Ένινγκ: Πάντα θέλουμε να παίζουμε επιθετικά (video)

«Έχουμε ένα πλάνο για το πώς θα κερδίσουμε, ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε ένα καλό ματς», δήλωσε ενόψει Ατρομήτου, ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Στο γεγονός πως επιθυμεί να παρατάσσει πάντα τον Άρη με επιθετικό προσανατολισμό στάθηκε ο Μίκαελ Ένινγκ μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Χαίρομαι όπως χαίρομαι για κάθε παιχνίδι. Ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε ένα καλό ματς. Έχουμε επεξεργαστεί το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε πολύ υψηλά ποσοστά κατοχής, όμως δεν είχαμε καθαρή σκέψη στις τελικές ενέργειες».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Παντελίδη στον Ατρόμητο, προφανώς γνωρίζει καλά τον Άρη, γιατί ήταν και δική του ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι το ματς. Δεν τον γνωρίζω τον κύριο Παντελίδη, το σημαντικό είναι η μάχη των ομάδων.

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που έχω δώσει στην ομάδα μου, που πιθανώς να μην τα γνωρίζει ο κύριος Παντελίδης. Ήταν ένας πολύ πετυχημένος προπονητής, αλλά εγώ έχω τα δικά μου στοιχεία και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα».

Για το ότι ο Άρης και ο Ατρόμητος σκοράρουν πολύ: «Εμείς πάντα θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι είναι ένα εκτός έδρας ματς. Έχουμε ένα πλάνο για το πώς θα κερδίσουμε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή».

Για τον Σάσα που αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ: «Μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το θέμα. Ο Σάσα είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει αυτή τη θέση, αλλά εγώ τον υπολογίζω για το κέντρο. Ο Σούντγκρεν είναι καλά και θα είναι στην αποστολή, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε αναλόγως. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε με βάση τις επιλογές που έχουμε».

Για τον Μαντσίνι: «Πάντα υπάρχει στις σκέψεις μου η χρησιμοποίηση του Μαντσίνι στην ενδεκάδα, είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν θα αποκαλύψω τα πλάνα μου».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Στο αν θα παίξουμε συγκεντρωμένα και στο αν θα καταφέρουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα παίζει ρόλο και η φόρμα και σε τι κατάσταση θα βρεθούμε την Κυριακή».