Skip to main content

Ένινγκ: Παίξαμε έξυπνα, ατυχία που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ

«Είχαμε πολλές φάσεις και δεν καθαρίσαμε νωρίς το παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική νίκη, ένα καλό ξεκίνημα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Στο γεγονός πως ο Άρης έπαιξε έξυπνα εναντίον της Ξάνθης πως ότι θα μπορούσε να πετύχει πιο άνετη νίκη στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε συγκεντρωμένα για 90 λεπτά, δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε πολλές φάσεις και δεν καθαρίσαμε νωρίς το παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική νίκη, ένα καλό ξεκίνημα».

Για το αν είδε πράγματα που ζήτησε από την ομάδα του αυτή την εβδομάδα: «Σίγουρα ο χρόνος ήταν μικρός και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά. Θέλαμε το μηδέν παθητικό και το πετύχαμε. Δεν άλλαξα την ενδεκάδα, ήθελα να δείξω εμπιστοσύνη σε αυτή τη ομάδα. Για αρχή είναι όλα καλά, σίγουρα θέλουμε πολλά να αλλάξουμε».

Για τις αλλαγές των Κόρχουτ, Φετφατζίδη: «Ο Κόρχουτ είχε μια ζαλάδα. Ήθελα να τον προφυλάξω. Ο Φετφατζίδης είχε μια άσχημη κράμπα και θεώρησα καλύτερο να τον προφυλάξω. Ναι μεν ήταν αναγκαστικές, όχι κάτι σοβαρό».

Για τα τελειώματα των φάσεων και αν σκοπεύει να κάνει κάτι για αυτό: «Πρώτα απ' όλα είμαι ικανοποιημένος για την δημιουργία των φάσεων. Προφανώς θα ήθελα να ολοκληρωθούν. Παίξαμε έξυπνα ώστε να γίνουν αυτές. Είναι ατυχία που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ. Ειδικά στην προσπάθεια του Ιντέγε, το ψαλιδάκι, ήταν μια εξαιρετική επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ».

Για το γεγονός ότι αρχικά ετοιμάστηκε ο Τόνσο αλλά στην συνέχεια πέρασε ως αλλαγή ο Σόουζα: «Θέλαμε κατά βάση να κάνουμε μια επιθετική αλλαγή σε εκείνο το σημείο. Δύο παίκτες έκαναν ταυτόχρονα κίνηση για αλλαγή και πήγαμε στην συνέχεια να διατηρήσουμε το 0-1».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα: «Το αποτέλεσμα μου δίνει μία μεγάλη σιγουριά, αλλά έχουμε σε πολλές θέσεις δύο ισάξιους παίκτες. Μπα και Λάρσον έδωσαν μία ιδιαίτερη ώθηση στην ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στα χέρια μου και είμαι αισιόδοξος».