Skip to main content

Ένινγκ σε παίκτες Άρη: Να δώσουμε την ψυχή μας κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Μίχαελ Ένινγκ έδωσε το... σύνθημα της πρόκρισης έναντι του Ατρομήτου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στους παίκτες του Άρη

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης, που επικράτησε χθες άνετα με 2-0 επί του Πανιωνίου για την 22η στροφή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» συγκεντρώθηκαν το πρωί στο Νέο Ρύσιο και ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του.

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Με ευχαριστεί που βγάλαμε αντίδραση μετά την ήττα, δείχνουμε τον χαρακτήρα μας. Το σημαντικό για μένα ήταν το ξεκίνημα. Όταν μπαίνουμε με πάθος και όρεξη στο παιχνίδι μπορούμε να τα καθαρίζουμε γιατί έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε», σημείωσε ο Γερμανός προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: «Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Επίσης δείξαμε ότι είμαστε ομάδα είμαστε σύνολο. Κάθε παίκτης βοηθάει την ομάδα από οποία θέση του ζητηθεί βάσει αναγκών κι αυτό είναι που μας κάνει ομάδα συνόλου. Μπράβο σε όλους».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να σταθεί στο ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί για το θεσμό του Κυπέλλου, αναφέροντας προς τους παίκτες ότι: «Τώρα κάνουμε στροφή στο κύπελλο. Καταλαβαίνετε όλοι τη δίψα του κόσμου γι το κύπελλο, αυτό είναι κάτι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Το μυαλό μας στην Πέμπτη και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση. Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας».