Skip to main content

Ένινγκ: Σημαντικό να νικάμε, πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο

«Xαίρομαι για το αποτέλεσμα, ήταν μια δίκαιη νίκη. Aυτό που θέλω είναι να έχω χρόνο για να γνωρίσω τους παίκτες μου», είπε ο Γερμανός τεχνικός του Άρη

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού ο Μίχαελ Ένινγκ υπογραμμίζοντας πως το πιο σημαντικό από όλα είναι να κερδίζει η ομάδα του ανεξαρτήτως απόδοσης.

«Xαίρομαι για το αποτέλεσμα, ήταν μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί επιθετικά, στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή μας», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Πρέπει να δούμε και σε ποιο σημείο ήταν το σκορ. Κερδίζαμε 2-0, έπρεπε να μην δεχθούμε φάσεις, για μένα δεν ήταν σημαντικό που κάναμε ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 80'. Σημαντικό είναι ότι κερδίζαμε».

Για το αν έχει στο μυαλό του να κάνει rotation στην αρχική ενδεκάδα: «Στο προηγούμενο ματς κερδίσαμε και δεν είχα πολλούς λόγους να αλλάξω την ενδεκάδα. Αυτό που θέλω είναι, να έχω χρόνο για να γνωρίσω τους παίκτες μου. Κάθε παίκτης προσφέρει στην προπόνηση, αλλά δεν είχα ακόμα τον λόγο να κάνω αλλαγές, χωρίς να αποκλείεται κάτι στην συνέχεια».

Για τον Ντουάρτε και τον αρκετό χρόνο συμμετοχής που του έδωσε: «Έτσι είναι αυτά, στο προηγούμενο ματς δεν ήταν αποστολή, τώρα μπήκε. Όλα έχουν να κάνουν με την επίδοση όλων στις προπονήσεις. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό, ένα ρόστερ 24 υγειών παικτών. Οπότε ανάλογα με τις προπονήσεις θα αποφασίζουμε».