Skip to main content

Ενίσχυσε τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό με νέα δωρεά ο Μέσι

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε δωρεά ύψους 500.000 ευρώ στο ίδρυμα «Garrahan» που ασχολείται με την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό συνέδραμε και πάλι ο Λιονέλ Μέσι προχωρώντας σε δωρεά ύψους 500.000 ευρώ στο ίδρυμα «Garrahan» της πατρίδας του, το οποίο ασχολείται για την καταπολέμηση της πανδημίας που άλλαξε άρδην την καθημερινότητα στον πλανήτη.

Τα χρήματα διετέθησαν προκειμένου να αγορασθούν προστατευτικές μάσκες και γάντια για το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και πολύτιμος εξοπλισμός στα νοσοκομεία της Αργεντινής.

«Καταφέραμε να αποκτήσουμε εξοπλισμό που στάλθηκε σε αρκετές επαρχίες, καθώς και τα απαραίτητα αντικείμενα για γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ευχαριστούμε τον Λίο Μέσι για την συμβολή του», δήλωσε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος, Όλε Σίλβιο Κασάμπ.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 25 Μαρτίου, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε δωρίσει, για τον ίδιο σκοπό, ένα εκατομμύριο ευρώ σε ίδρυμα της Καταλονίας.